Verzending en retourzending

Verzendingen

Verzendingen binnen Nederland worden door PostNL uitgevoerd.

Verzendkosten binnen Nederland:
Bestellingen boven €75 : Gratis
Bestellingen onder €75 : €6,75
Verzendkosten voor België en Luxembourg:
Bestellingen boven €75 : Gratis
Bestellingen onder €75 : €15,00
U dient rekening te houden met een levertijd van 3-5 werkdagen.

Go To Top

 

Retourzendingen

Als u niet voor 100% tevreden bent met uw aankoop kunt u het product ruilen* of u krijgt uw geld terug, op voorwaarde dat u dit binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling doet en het product ongebruikt** en in de originele verpakking wordt teruggezonden. Binnen de 30 dagen terugzendgarantie vergoedt Ibexwool.nl de verzendkosten.

Retourzendingen worden alleen online geaccepteerd als de producten rechtstreeks bij Ibexwool.nl zijn gekocht. Als u het product in een winkel hebt gekocht, neem dan contact met hen op om ruilen of retourneren te regelen.

Kijk bij “Hoe retourneer ik producten?” hieronder.

* Deze garantiebepaling is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen.
** Ongebruikt betekent voor Ibex-producten dat ze ongewassen en ongedragen zijn en de labels nog aan het product zitten. Ibexwool.nl raadt u dringend aan uw aankoop in de originele verpakking te bewaren tot u een beslissing over het product hebt genomen.

Go To Top

 

Defecten

Goederen worden aangemerkt als defect als zich binnen 90 dagen na aankoop een productiefout voordoet. Ibexwool.nl beoordeelt of het wel of niet om een productiefout gaat en zal desgewenst het product vervangen of vergoeden. Houd er rekening mee dat producten die beschadigd raken als gevolg van excessief of langdurig gebruik niet als defect worden aangemerkt. Artikelen met gebreken of fouten zullen worden vervangen, gerepareerd, of vergoed, afhankelijk van het oordeel van Ibexwool.nl.

Als u een beschadigd product wenst te ruilen, houd er dan rekening mee dat vervanging in dezelfde maat en soort afhangt van de beschikbaarheid. Zo mogelijk bieden we aan defecte artikelen te repareren.

Als het om een gedragen beschadigd artikel gaat dient dit voor verzending gewassen te worden. Alle ongewassen gedragen kleding zal worden teruggezonden naar de afzender.

Go To Top

 

Hoe retourneer ik producten?

    Wanneer u artikelen wilt retourneren, kunt u eenvoudig een mailtje sturen naar info@ibexwool.nl. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail voor een snelle afwikkeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u dan de retourprocedure.

     

  • Verpak het product weer in de originele verpakking en voeg een kopie bij van de aankoopfactuur.
  • De door u voor te schieten portokosten voor het terugsturen, vergoeden wij, mits de retourzending binnen de retourgarantietermijn plaatsvindt (30 dagen bij standaard retourzending of 90 dagen bij defecten) met een maximum van €6,75.
  • Verzending is altijd voor risico van de verzender; verpak daarom uw verzending zeer goed om beschadigingen te voorkomen!
  • Verzend het pakket, afhankelijk van uw woonplaats, naar:

KickWool Trading – Ibex Outdoor Clothing
Lisdoddestraat 166
1433 WH Kudelstaart
Nederland

Go To Top